Living Connect og Danfoss Link

Smartere radiatoropvarmning – ganske enkelt Det har aldrig været lettere for boligejere at opleve den ultimative integrerede opvarmning. living by Danfoss er et trådløst radiatortermostatsystem med komplet styring fra ét centralt betjeningspanel. Ved hjælp af den enkle og intuitive Danfoss Link™ App kan brugeren desuden fjernstyre deres system, uanset hvor de befinder sig

Med den nyeste version af Danfoss Link med indbygget WI-FI kan boligejere styre boligopvarmningen, uanset hvor de befinder sig, takket være fjernadgang via Danfoss Link™ App – en app, der er lige så let at holde af som at arbejde med. living by Danfoss er smartere opvarmning – ganske enkelt.

Det har aldrig været lettere at installere et fuldt ud intelligent varmesystem. Da alle Danfoss Link komponenter er udviklet og finjusteret til at fungere perfekt sammen, er det så let som ingenting at installere og idriftsætte Danfoss Link™ CC panelet.

Brugervenlige energibesparelser

Systemet er designet til at være brugervenligt, og living connect® og Danfoss Link™ CC gør brug af intuitive skærmbilleder. Danfoss Link™ CC kan styre opvarmningen i hvert lokale, og indstillingerne kan hurtigt justeres fra ét enkelt panel. Det gør det nemt at programmere en ugeplan for temperaturindstillingerne, hvilket kan nedsætte energiforbruget. Med living connect® kan temperaturen også ændres i hele huset efter familiens behov. Der sendes et signal til Danfoss Link™ CC, og termostaterne i hvert lokale synkroniseres.

Én af de energibesparende funktioner er “ferie”-funktionen. Denne funktion indstiller termostaten til en lavere temperatur, mens familien er væk, og vender automatisk tilbage til den ønskede temperatur på det tidspunkt, hvor familien forventes at komme hjem. En anden nyttig funktion er natsænkningsprogrammet. Med denne funktion sænkes temperaturen automatisk om natten, hvilket giver yderligere energibesparelser. Vi anbefaler installation af forindstillingsventiler (type RA-N/U) for at opnå optimale energibesparelser.

LÆS MERE HER >>

Kontakt