Bedre badeværelser begynder hos Aaderup VVS

Vi har stor erfaring i badeværelser og kan fortælle dig om muligheder og begrænsninger i dit badeværelse – også muligheder for ny og bedre indretning af badeværelset, som du måske slet ikke ser

Få hjælp af Aaderup VVS

Ring på 55 73 22 85

Eller udfyld formularen og vi kontakter dig

Tænk praktisk!​

Det kræver fornuftig planlægning, når familien i en periode skal fungere uden bad og toilet. Lav en tidsplan for renoveringen med indbygget elastik. Tænk kreativt og husk at god koordinering forkorter perioden.

Lad os tage ansvaret

Det er vigtigt at tage professionelle med på råd til den bygningsmæssige del, når du vil renovere dit badeværelse. Et vådrum stiller store og specielle krav til materialer og konstruktion for at undgå fugtskader som råd og svamp. Elektriske installationer og VVS-arbejde skal udføres af fagfolk, hvis du vil være sikret kvalitetsmæssigt og økonomisk.

Hvis arbejdet inddrager flere faggrupper, er det en god idé at lade VVS-installatøren tage totalentreprisen. Det betyder, at han overtager koordinering og ansvaret i processen. For dig betyder en samlet koordinering oftest, at du sparer både tid og penge. Aaderup VVS har samarbejde med andre fagfolk; murere, tømrere, el-installatører og malere.

Finansiering

Gør din drøm til virkelighed. Vi tilbyder både finansiering af badeværelser, naturgasfyr og meget andet.

Læs om finansieringsmuligheder

Om Aaderup VVS

Vores kunder skal altid opleve et højt serviceniveau og veludført arbejde

Læs mere om Aaderup VVS