Din lokale fjernvarmeekspert

Står du overfor et fjernvarmeprojekt?

Hos Aaderup VVS er vi klar med professionel rådgivning omkring ny fjernvarmeunit eller komplet fjernvarmeinstallation. Vi har flere års erfaring med installation, montering og vedligeholdelse af fjernvarmeinstallationer i både den private villa såvel som i boligforeninger og virksomheder.

Vi anvender kun kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter og installation udføres altid i henhold til specifikationer og reglementer.

FINANSIERING

Gør din drøm til virkelighed. Vi tilbyder både finansiering af badeværelser, naturgasfyr og meget andet.

LÆS MERE OM DINE MULIGHEDER

FULDISOLERET FJERNVARMEUNIT TIL
FREMTIDENS FJERNVARME

Med en moderne fuldisoleret og højtydende Danfoss Redan fjernvarmeunit
kan De nyde godt af alle fordelene ved nyt og effektivt fjernvarmeudstyr

Med en Akva Lux II VXe får du:

Hvorfor leje? Når du kan eje.

Pris for installation monteret og inkl. moms fra: 40000kr,-

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Åderupvej 15, 4700 Næstved
Tlf. 55 73 22 85
e-mail: vvs@aaderupvvs.dk

Vandvarmer og indirekte varmevekslerunit

Termix vandvarmer og indirekte varmevekslerunit består af to vekslere. En gennemstrømningsvandvarmer med indbygget brugsvandsregulering, der producerer varmt vand, og en varmeveksler, der gør det muligt at adskille fjernvarmevandet fra anlægget og differentiere trykket. Den indbyggede ventil gør det muligt at differentiere fjernvarmetemperaturen.

Termix VVX med TPV-regulator er en komplet og monteringsklar fjernvarmeunit til indirekte forsyning med indbygget vandvarmer og varmeveksler. Den kan anvendes i installationer, hvor eksisterende rør og radiatorer ikke tåler direkte fjernvarmeforsyning, eller hvor der stilles krav om indbygning af en varmeveksler. Overholder kravene i DS452 til isolering og i DS469 til verjrkompensering.


Ring til os på 55 73 22 85

og få et uforpligtende tilbud